Bosna i Hercegovina     | 21.02.2019. 14:07 |

Matošević: I dalje vlada interes za skijališta u SBŽ-u

FENA Marija Augustinovic

TRAVNIK, 21. veljače (FENA) - Iako su temperature zraka u porastu, na skijalištima u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ) ima dovoljno snijega, tako da će staze i dalje biti u funkciji, kazao je Feni direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević.

- Staze se uređuju i pripremaju za nastavak sezone. Ono što nas osobito raduje je to što i dalje vlada kontinuirani interes skijaša za naša skijališta, dok na pojedinima, u dane vikenda, bilježimo i veći broj gostiju nego što je to bilo u glavnoj sezoni - naglasio je Matošević.

Kako je kazao, i dalje najveći broj inozemnih gostiju dolazi iz Hrvatske.

- Ove godine bilježimo i povećanje broja i interesa gostiju iz Slovenije. Proteklog vikenda, na svim srednjobosanskim skijalištima imali smo dnevno više od 2.000 skijaša, što je izvrstan rezultat - naglasio je on.

Matošević je istaknuo da poslovna koncepcija kreiranja zimskog turističkog proizvoda središnje Bosne, koju je Turistička zajednica pokrenula prije tri godine, ove godine pokazuje izvrsne rezultate, kako u povećanju broja dolazaka i noćenja tako i u kreiranju pozitivnog imidža sedam zimskih turističkih destinacija u SBŽ-u.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Mnoga skijališta u Evropi se zatvaraju zbog nedostatka snijega

Vlada ŽSB izdvojila 46.000 KM za sedam skijališta

Vlada ŽSB-a: Subvencije skijalištima ponovno kamen spoticanja (VIDEO)

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana