Najave     | 18.02.2019. 15:56 |

Sedma sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova FBiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. veljače (FENA) - Sedma sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova Federacije BiH održat će se u utorak, 26. veljače u Posušju.

 Na dnevnom redu sjednice, između ostaloga, riječi će biti o Projektu "Jačanje kapaciteta saveza općina i gradova u Bosni i Hercegovini", prezentaciji Okvirnog akcijskog plana Saveza za 2019. godinu i prezentaciji sažetaka praktičnih politika utjecaja EU legislative na jedinice lokalne samouprave u BiH.

 Također, raspravljat će se o konferenciji planiranoj za 13.03.2019. godine u organizaciji dva saveza na temu Izvješća o utjecaju EU legislative na jedinice lokalne samouprave i iskustva regije, prezentaciji EU Mape puta Saveza kao i o osnivačkom sastanaku Mreže za javne financije Saveza općina i gradova FBiH.

 Na dnevnom redu sjednice je i Zahtjev Saveza za obustavom primjene Zakona o izmjenama i dopuni Zakona o komunalnim taksama u Kantonu Sarajevo ("Sl. novine KS", br. 28/18) i Regulacija taksi i naknada u Federaciji BiH (prijedlog USAID-a).

 Sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova FBiH održat će se u zgradi općine Posušje u 11 sati, priopćeno je iz Saveza.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

DEI - Prezentiranje projekata prvog poziva Interreg programa za dunavsku regiju 2021-2027.

U Sarajevu 16. aprila Godišnji regionalni forum za analizu trendova prijetnji i rizika od oružja

Vijeće ministara BiH danas o Strategiji integriranog upravljanja granicom

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana