Servisne informacije     | 08.02.2019. 13:45 |

U BiH sutra oblačno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. februara (FENA) - U BiH danas je bilo pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije bilo je u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -6 stupnjeva, Ivan-sedlo -2, Bijeljina, Jajce, Sarajevo i Sokolac 1, Bihać, Brčko, Doboj, Gradačac, Tuzla i Zvornik 2, Bugojno, Sanski Most, Srebrenica i Zenica 3, Prijedor 5, Banja Luka i Drvar 6, Livno 7, Neum 11, Mostar i Široki Brijeg 12, Grude, Stolac i Trebinje 13 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne, po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti. Vjetar slab, a u jugozapadnim područjima i umjeren južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2, na jugu BiH do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 7, na jugu zemlje od 9 do 13 stupnjeva.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima postoje uvjeti za maglu i nisku oblačnost. Jutarnja temperatura iznosit će oko -2, a najviša dnevna oko 5 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel