Stranačke aktivnosti     | 07.02.2019. 13:33 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović posjetio je danas u Sarajevu Caritas Vrhbosanske nadbiskupije i dječji vrtić “Sveta Obitelj“.

Predsjednika Čovića dočekali su dr. sc. Mirko Šimić ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, i s. Kata Ostojić, ravnateljica predškolske ustanove dječji vrtić “Sveta Obitelj“, te ga upoznali sa radom Caritasa, ali i predškolske ustanove.

Caritas svakodnevno osigurava preko 500 toplih obroka za siromašne, stare i bolesne osobe te im hranu dostavlja na pet punktova u gradu Sarajevu, naglasio je ravnatelj Šimić,

Vrtić je mjesto za igru, život i cjeloviti razvoj individualnih potencijala djeteta u skladu s njihovim razvojnim potrebama s ciljem postizanja sretne, samopouzdane i cjelovite osobe, kazala je ravnateljica Ostojić te naglasila kako su djeca raspoređena po uzrastu u 8 odgojnih skupina od kojih su dvije skupine za djecu jasličkog uzrasta.

Na današnjem susretu mališani su pripremili mali program kojim su ovaj posjet ispunili veseljem, pjesmom i smijehom.

Na kraju ugodnog razgovora i druženja predsjednik Čović istaknuo je kako će učiniti sve što je u okviru njegovih mogućnosti da pomogne rad i projekte Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije i dječji vrtić “Sveta Obitelj“.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'