FENA biznis     | 07.02.2019. 12:48 |

Treću godinu zaredom, Philip Morris International proglašen Global Top Employer

FENA Saopćenje

 

 

Već treću godinu zaredom, Philip Morris International proglašen Global Top Employer

Philip Morris International Inc. (PMI) je i 2019. godine dobio priznanje Global Top Employer – Vrhunski svjetski poslodavac, već treću godinu zaredom. Nagrada potvrđuje konstantnu posvećenost kompanije pružanju i održavanju dinamične radne sredine, ali i izvrsnih prilika za lični razvoj svojim uposlenicima širom svijeta.

U ovom trenutku, Philip Morris je kompanija koja prolazi kroz transformaciju na putu ka ispunjenju svoje vizije svijeta bez duhanskog dima. Zaposlenici Philip Morris-a imaju veliku ulogu u ovoj transformaciji, a činjenica da se uprkos aktuelnim korjenitim promjenama kompanija iz godine u godinu dobija potvrdu da spada u najbolje poslodavce dokazuje jednu važnu stvar - da su ljudi, zaposleni, koji su najvažnija karika u celom procesu, bili i ostali na prvom mestu.

Kompanija zapošljava više od 80,000 osoba u 90 zemalja širom svijeta, i ulaže u svoje zaposlenike kroz stalne obuke i razvojne programe, pružajući im mogućnost daljeg razvoja karijere na međunarodnom planu, a što prati i snažan sistem nagrada i priznanja.

Philip Morris nastoji prenijeti iste vrijednosti i kroz svoje partnerske kompanije, kao što je Boreas d.o.o. Stanić grupe, distributer proizvoda kompanije Philip Morris International. Tom linijom razmišljanja ide i skoro zapošljavanje nekoliko desetina osoba koje će pružiti priliku svim punoljetnim pušačima u BiH, koji ne žele prestati konzumirati duhan, da se upoznaju sa boljom alternativom klasičnih cigareta, IQOSom.

IQOS je inovativni proizvod kompanije Philip Morris International koji, za razliku od običnih cigareta koje sagorijevaju duhan, radi na principu zagrijavanja duhana. Na taj način se osigurava užitak u duhanu bez duhanskog dima, koji je glavni uzročnik bolesti povezanih sa pušenjem, sa manje neprijatnih mirisa i bez pepela i vatre. 

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo