Stranačke aktivnosti     | 07.02.2019. 11:18 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Hrvatska stranka BiH najoštrije osuđuje odluku zastupnika u Skupštini Srednjobosanske županije da sebi i svojim strankama povećaju paušale.

Ovo je očit primjer i dokaz da vladajući ne vode računa o narodu i građanima i da je to još jedna u nizu predizbornih prevara.

Ovih dana svjedoci smo velikih poplava na prostoru SBŽ a koja je nastala kao rezultat ne brige vlasti da osigura čišćenje rijeka i kanala kako narod ne bi trpio ovakve štete. Nakon sazivanja hitne vanredne sjednice očekivali smo, u najmanju ruku, odluku da se za nastalu štetu osigura dio proračunskih sredstava kako bi se pomoglo najugroženijim nakon katastrofalne poplave, međutim i ovaj put nisu nas iznenadili. Dok se narod golim rukama bori da spasi što se spasiti može vladajući u isto vrijeme donose ovakvu sramnu odluku.

„Narod i domovina“ - „Razvoj i o(p)stanak“ – „Zajedništvo“ su predizborni slogani oko kojih su se borili, optuživali i natjecali tko će ih više uzvikivati a nakon izbora zaboravili su da je narod u problemima te i dalje vode računa samo o osobnom razvitku i ostanku, a pokazali su i zavidnu razinu zajedništva u donošenju za njih veoma važne odluke, ovaj put da si povećaju plaće, a sutra tko zna što kaže se u priopćenju iz HS BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'