Servisne informacije     | 06.02.2019. 11:11 |

U BiH danas pretežno oblačno

FENA Saopćenje

SRAJEVO, 6. februara (FENA) - U Bosni je prijepodne bilo oblačno vrijeme. Lokalno je padao slab snijeg ili rosulja. U većem dijelu Hercegovine je malo do umjereno oblačno vrijeme. Oblačno je na sjeveru Hercegovine.

Temperature zraka izmjerene u 10 sati: Bjelašnica -7, Sarajevo i Sokolac 1, Banja Luka, Bihać, Bugojno, Jajce, Sanski Most, Srebrenica, Tuzla i Zvornik 2, Bijeljina, Drvar, Gradačac, Prijedor i Zenica 3, Brčko i Doboj 4, Livno 5, Grude 10, Mostar i Široki Brijeg 11, Stolac i Trebinje 12 i Neum 13 stepeni.

U Bosni je danas pretežno oblačno. U drugoj polovini dana bez padavina. U poslijepodnevnim i večernjim satima u Bosni djelomično smanjenje oblačnosti. U Hercegovini većinom mala do umjerena naoblaka. Oblačno na sjeveru Hercegovine.

Vjetar u većem dijelu Bosne slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne umjereno jak vjetar sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 1 i 5, a na jugu BiH od 10 do 15 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana