Stranačke aktivnosti     | 05.02.2019. 17:59 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

STAV STRANKE 

Sokolović se lažno predstavlja,

Veliki odbor daje punu podršku rukovodstvu NB-a na čelu sa Senadom Šepićem 

Ne prestaju orkestrirani medijski napadi na Predsjedništvo Nezavisnog bloka i predsjednika Senada Šepića, kao i legalne organe stranke. Lažno predstavljanje, totalno dezavuiranje javnosti, te prostor koji im je omogućen je samo nastavak podle igre aktuelnog režima i njegovih plaćenika u namjeri da sačuvaju vlast. Salko Sokolović ne predstavlja ''glavni odbor'', jer on i ne postoji, niti Veliki odbor, kako je to propisano Statutom NB-a. Istine radi, na sjednici 18. januara 2019, na kojoj je i sam prisustvovao i gosp. i gosp. Sokolović, konstituisan je Veliki odbor, a za predsjednika je izabran Elmedin Đuzel iz Banja Luke. 

''Veliki odbor stoji u potpunosti iza odluka rukovodstva i predsjednika Šepića, a naročito ima podršku da ne idemo u koaliciju sa vladajućim kriminalnim režimom i ne želimo biti njegovi plaćenici, na što su nažalost pristali pojedinci iz Nezavisnog bloka, čije će se namjere i nečasne rabote uskoro otkriti. Dio njih se prodao za tendere, čime je javnost već upoznata, a dio njih se nada obećanim obećanim pozicijama u novoj vlasti. Sokolović ne predstavlja nikoga, osim što je postao glasnogovornik povratka ''bijelog hljeba'' i ljudi koji su se prodali i koji ne predstavljaju NB. Veliki odbor čini 52 osnivača i fijasko pokušaja da okupi nekoliko njih u prošli petak sada ekipa potkupljena od strane SDA medijski lažno predstavlja kao neki faktor. A oni to u Nezavisnom bloku više nisu, jer su izdali ideju zbog koje je nastao Nezavisni blok, a to je promjena i otpor aktuelnom režimu i lošoj politici zbog koje iz ove zemlje masovno bježi naš narod, posebno mladi ljudi’’, izjavio je Elmedin Đuzel, predsjednik Velikog odbora Nezavisnog bloka.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

NB

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo