Ekonomija     | 04.02.2019. 13:49 |

Predsjednice dvaju svjetskih udruženja prvi put na PRO PR konferenciji

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 4. februara (FENA) - Ovogodišnja 17. PRO PR konferencija ugostit će ugledne stručnjake za odnose s javnošću među kojima su predsjednica svjetskog udruženja za odnose s javnošću The International Public Relations Association (IPRA) Svetlana Stavreva, te predsjednica svjetske obavještajne agencije FIBEP Maria Laura Garcia.

Predsjednik Japanskog instituta za odnose s javnošću Takashi Inoue također će biti jedan od ključnih predavača.

Svoje znanje podijelit će i direktor komunikacija u svjetskoj turističkoj organizaciji UNWTO Marcelo Risi, direktor komunikacija u Evropskom udruženju banaka Raymond Frenken, PR i marketing menadžerica u Viberu Zarena Kancheva, te bivši glavni tajnik odjela za medije Njegovom visočanstvu princu od Walesa Patrick Harris.  

Konferenciju će obilježiti i dva panela o ulozi odnosa s javnošću u brendiranju turističkih destinacija i pojmu digitalizacije na području odnosa s javnošću. Ova konferencija u svojoj biti je posvećena ključnom izazovu komunikacijske transformacije.

Ovogodišnja 17. PRO PR konferencija bit će održana od 10. do 13. aprila 2019. u Selcu u Hrvatskoj. Očekuje se odziv  više od 200 učesnika iz zemalja u regiji, najavili su organizatori.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

U Sarajevu u maju Prva konferencija nacionalnih manjina u BiH

MO i OSBiH domaćini NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Otvaranje NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'