Sport     | 25.01.2019. 23:12 |

Manchester United izbacio Arsenal iz FA kupa

FENA Roland Grabovac

LONDON, 25. siječnja (FENA) - U najzanimljivijem susretu šesnaestine finala engleskog FA kupa Manchester United je u Londonu pobijedio domaći Arsenal 3:1 i plasirao se u sljedeće kolo.

Gosti su do vodstva 2:0 došli u rasponu od svega dvije minute, i to golovima Sanchez i Lingaarda u 31. i 33. minuti susreta. Nadu "Topnicima" vratio je Aubameyang pogotkom u 43. minuti, no sve eventualne dvojbe oko pobjednika riješio je Martial golom u 82. minuti za konačnih 3:1.

Bila je to osam uzastopna pobjeda za privremenog trenera "Crvenih vragova" Olea Gunnara Solskjaera.

U drugom susretu igranom u petak Bristol City je na svom terenu pobijedio Bolton Wandererse.

U ostalim susretima šesnaestine finala FA kupa u subotu se sastaju: Accrington Stanley - Derby County, Swansea City - Gillingham, Shrewsbury Town - Wolverhampton Wanderers, Brighton & Hove Albion West Bromwich Albion, Doncaster Rovers - Oldham Athletic, Middlesbrough - Newport County, Manchester City - Burnley, Portsmouth - Queens Park Rangers, Newcastle United - Watford, Millwall - Everton i Wimbledon - West Ham United.

U nedjelju su na programu dvoboji Crystal Palace - Tottenham Hotspur i Chelsea - Sheffield Wednesday, a u ponedjeljak Barnet - Brentford.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Poznati parovi polufinala engleskog FA kupa

Manchester United posljednji četvrtfinalist FA kupa

Norwich City izbacio Tottenham

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo