Servisne informacije     | 25.01.2019. 13:59 |

U BiH sutra veći dio dana oblačno, jutro sa slabim snijegom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. januara (FENA) - U Hercegovini i na jugozapadu Bosne sutra se, tokom većeg dijela dana, očekuje malo do umjereno oblačno vrijeme.

Prijepodne, u centralnim, istočnim i sjevernim područjima padat će slab snijeg. Tokom dana doći će do prestanka padavina i smanjenja oblačnosti. Vjetar će u Bosni biti slab do umjeren, zapadnog smjera, a u Hercegovini pojačana bura, koja će tokom dana i oslabiti. Jutarnja temperatura od -8 do -3, na jugu od -1 do 3, a najviša dnevna od -6 do 0, na jugu od 3 do 8 stepeni.

U Sarajevu sutra će biti pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima bit će sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura oko -4, a najviša dnevna oko 0 stepeni.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -15 stepeni, Ivan-sedlo i Sokolac -7, Bugojno, Srebrenica i Tuzla -4, Bijeljina, Gradačac, Jajce, Livno i Sarajevo -3, Bihać, Brčko, Doboj, Zenica i Zvornik -2, Banja Luka i Sanski Most -1, Prijedor 0, Mostar i Trebinje 4, Neum i Široki Brijeg 5, Grude i Stolac 6, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu