Ekonomija     | 23.01.2019. 15:18 |

U Posušju radionica 'Pustolovni turizam - Velika prilika za malo poduzetništvo'

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 23. siječnja (FENA) - Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije organizira radionicu "Pustolovni turizam - Velika prilika za malo poduzetništvo" koja će se održati u srijedu, 30. siječnja, u svadbenom salonu "Bagušić" u Posušju.

Na radionici će se, između ostalog, raspravljati o potrebama i trendovima u smislu aktivnog turizma, zatim idejama, mogućnostima i planovima kako se aktivirati kao poduzetnik u području aktivnog turizma u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Najvažniji cilj za organizaciju radionice je stvoriti platformu za razvoj aktivnog turizma na području spomenute županije te potaknuti lokalne potencijalne dionike na djelovanje u području ove vrste turizma, priopćeno je iz Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.  

Radionicu će voditi stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma Iva Bencun, vlasnica poznate turističke agencije Feral Tours d.o.o., organizatorica Zadar Outdoor festivala, te predsjednica Zajednice pustolovnog turizma pri HGK.

Radionica je podržana od strane projekta MarketMakers, koji je dio napora švicarske Vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o.

Radionica je ujedno i nastavak aktivnosti u okviru projekta "Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj".

Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije info@eui-zzh.ba najkasnije do utorka, 29. siječnja, do 12 sati.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

LDA Mostar organizira radionicu za mlade poduzetnike

U Posušju otkriven kućni laboratorij za uzgoj marihuane

U Mostaru radionica o stanju i problemima energetske tranzicije u BiH

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'