Servisne informacije     | 22.01.2019. 13:13 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović sastao se danas sa Ivicom Pavkovićem predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a BiH Posušje,  Brankom Bagom, načelnikom općine, te stranačkim izaslanstvom i dužnosnicima iz Posušja.

Pavković je na početku susreta upoznao predsjednika Čovića sa situacijom u općinskom odboru Posušje, te se osvrnuo i na postignuti izborni rezultat.

Na sastanku se razgovaralo i o aktualnoj političkoj situaciji, formiranju vlasti gdje je naglašeno kako je upravo Županija Zapadnohercegovačka prva administrativno-teritorijalna jedinica u cijeloj BiH koja je formirala svoju Vladu. Apsolutni pobjednik izbora u ovoj županiji HDZ BiH zajedno sa svojim koalicijskim partnerima osvojio 16 od 23 mjesta u Skupštini ŽZH, i svakako je veliki doprinos ovome pridonio rad i zalaganje stranačke infrastrukture u Posušju, naglašeno je.

Načelnik Branko Bago osvrnuo se na projekte koje su od iznimne važnosti za ovu lokalnu sredinu, naglasivši tri kapitalna projekta kao sto su pročistač pitke vode, nova OŠ Fra Petra Bakule i granični prijelaz Osoje.

Predsjednik Čović izrazio je zadovoljstvo prezentiranim rezultatima, te je napomenuo da podrška viših razina vlasti ne smije izostati kada je Posušje u pitanju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo