Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 21.01.2019. 16:45 |

Željezničar pobijedio Slobodu u pripremnom meču u Međugorju

FENA Saopćenje

MEĐUGORJE, 21. januara (FENA) - Fudbaleri Željezničara su u prvoj pripremnoj utakmici u Međugorju danas pobijedili tuzlansku Slobodu sa 2:1 (0:0).

Igrala su se dva poluvremena po 60 minuta, a nakon prvog dijela, i pored nekoliko prilika s obje strane, nije bilo golova. 

Sloboda je povela u 93. minuti. Nakon kornera lopta se odbila na 16 metara, natrčao je Livančić koji je pogodio za 1:0. Uslijedilo je nekoliko dobrih napada Željezničara koji je izjednačio u 105. minuti. Zec je ubacio, a Veselinović volej udarcem pogodio mrežu Tuzlaka. U 107. minuti Plavi su poveli. Dacić je šutirao sa distance, golman Slobode odbio, a Zec pospremio loptu u gol. 

Željezničar je nastupio u sastavu: Kjosevski, Stevanović, Bogičević, Velić, Stanić, Šabanadžović, Osmanović, Žerić, Ramović, Zajmović, Krpić. U drugom poluvremenu su igrali: Fejzić, A. Šehić, Osmanković, Rodin, Pavić, Hajdarević, Vranješ, Zec, Dacić, Veselinović, Zubanović.

Sloboda: Vukliš, Beganović, Adžem, Ignjatović, Ivetić, Hadžanović, Alispahić, Baraban, Pršeš, Smajić, Zukić. Još su igrali: Čokorilo, Terzić, Topuzović, Salihović, Salkić, Ćivić, Hodžić A., Livančić, Musić, Todorović, Vidović.

Sloboda će u Međugorju odigrati još utakmicu protiv Igmana iz Konjica (23. januara), dok je Željezničar dogovorio susrete s Igmanom (26. januara) i Tuzla Cityjem (29. januara).

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Bruno Akrapović i cijeli stručni štab potpisali sporazumne raskide ugovora

Posušje s igračem manje slavilo protiv Željezničara

Akrapović pred Posušje: Imamo energiju, imamo želju

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta