Stranačke aktivnosti     | 21.01.2019. 16:31 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović sastao se danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru sa izaslanstvom Općinskog odbora HDZ-a BiH Jajce.

Izaslanstvo je predvodio Ivo Šimunović, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Jajce, koji je prezentirao stranačke aktivnosti na području općine Jajce.

Na sastanku je razgovarano i o proteklim Općim izborima u BiH, gdje je izaslanstvo iz Jajca izrazilo zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, koji je bolji nego ranijih godina. Izaslanstvo je također potvrdilo i očekivanja kako će se njihov rad i zalaganje prepoznati prilikom formiranja viših razina vlasti.

Također, razgovarano je i o aktualnoj političkoj situaciji u Jajcu, realizaciji projekata koji će svakako morati biti prepoznati od većih razina vlasti, te se razgovaralo i o razvoju gospodarstva i mogućnostima zapošljavanja na području općine Jajce.

Predsjednik Čović osvrnuo se na sve aktualne teme, izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatom, te je dao punu potporu izaslanstvu HDZ-a BiH Jajce i predsjedniku Šimunoviću oko svih prezentiranih aktivnosti.

Ured za informiranje HDZ-a BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo