Kultura     | 21.01.2019. 10:41 |

Na daskama HNK u Mostaru ovog tjedna tri predstave

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. siječnja (FENA) - Na daskama Hrvatskoga narodnog kazališta (HNK) u Mostaru ovog tjedna bit će izvedene tri predstave.

 U utorak, 22. siječnja, mostarska će publika imati priliku pogledati "Sviraj to ponovno, Sam". Riječ je o svevremenoj britkoj komediji o muško-ženskim odnosima, autora Woodyja Allena, a u režiji Marija Kovača. 

 Dan poslije, 23. siječnja, na repertoaru je "Gnijezdo", autorski projekt Marine Petković Liker. Ovo je komad o nesređenim odnosima između tri sestre i tri brata koji nenadano na godišnjicu majčine smrti otvaraju bolnu temu - što učiniti sa zajedničkom kućom koju je ozbiljno načeo zub vremena. 

 Subota je rezervirana za "Zečju rupu", dramu o bračnom paru koji se suočava s gubitkom sina. Mnogi kritičari ovaj komad drže biserom suvremenog dramskog pisma što potvrđuje i činjenica kako je jedan od naj­igranijih komada u svijetu u prošlom desetljeću, čiji je autor David Lindsay-Abaire. Predstavu je režirala Lajla Kaikčija.

 Sve predstave počinju u 20 sati. Redovita cijena ulaznice je 10 maraka, a mogu se rezervirati na broj 063/019 019. Studenti, učenici i umirovljenici plaćaju povlaštenu cijenu od 5 maraka.

 Također, studenti Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere koji se preuzimaju u prostorijama Studentskog zbora, priopćeno je iz HNK u Mostaru.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Premijera 'Stepskog vuka' oduševila mostarsku publiku

Dvije zanimljive predstave na repertoaru HNK Mostar

Predstave 'Noć s Aleksom” i 'Gnijezdo' uskoro u HNK u Šibeniku

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom