Ekonomija     | 19.01.2019. 10:04 |

Nagrade u Njemačkoj za novu generaciju Gorenje mašina za pranje i sušenje rublja

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 19. januara (FENA) - U januarskom izdanju njemačkog potrošačkog magazina ETM Testmagazin, specializiranom za nezavisno testiranje proizvoda, objavilo je rezultate testa za novu generaciju Gorenje WaveActive mašina za pranje i sušenje rublja. U detaljnom testu i evaluaciji, oba aparata su imala rezultate preko 90%, te ih zbog toga ETM Testmagazin preporučuje svojim potrošačima kao ekonomične i, zahvaljujući novoj tehnologiji jona, izuzetno efikasnim aparatima. 

ETM Testmagazin objavljuje rezultate testiranja za širok asortiman proizvoda bijele tehnike, kućanskih aparata, potrošačke elektronike i slično. U zadnjem izdanju, objavljeni su rezultati testiranja dva aparata iz nove Gorenje WaveActive generacije, koja su bila lansirana na tržište Njemačke krajem prošle godine. Gorenje WaveActive mašina za sušenje rublja sa 8-kg punjenja ostvarila je rezultat 92.9% i ocijenjen je kao “veoma dobar” ("sehr gut"), što je najveća ocjena koju aparat može osvojiti u ovakvom testu.

ETM Magazin je također testirao mašinu za pranje rublja nove Gorenje WaveActive generacije, sa kapacitetom 8-kg punjenja, lansiranu na tržište u aprilu prošle godine. Posebno istaknute prednosti ove mašine za pranje rublja na testu su EcoCare funkcija koja omogućava dodatne uštede energije i vode na svakom programu, Ukupan rezultat za Gorenje WaveActive mašinu za pranje rublja je 91.6%.

Brojne nagrade koje je nova generacija WaveActive aparata osvojila na mnogim poljima su dokaz činjenice da su Gorenje WaveActive aparati izvanredno postignuće koje kombiniraju nove tehnologije, odličan dizajn, energetsku efikasnost i brigu za okoliš. Sada tim nagradama, dodajemo i Plus X Award 2018/2019  – nagrada za inovativnost i odličnost robne marke, saopćeno je iz Gorenja.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Bira se najljepša poštanska marka izdana u 2023. godini

NATO Štab Sarajevo dodijelio nagrade u čast heroja iz cijele BiH

U sjedištu Vlade FBiH uručene nagrade najzaslužnijim sportistima (VIDEO)

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'