Sport     | 15.01.2019. 08:42 |

La Liga: Real Sociedad - Espanyol 3:2

FENA Internet

SAN SEBASTIAN, 15. siječnja (FENA) - Real Sociedad pobijedio je Espanyol na svom terenu 3:2 u posljednjem susretu 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Domaći nogometaši imali su vodstvo 2:0 već nakon osam minuta igre, ali su se gosti vratili do kraja poluvremena.

Prvo je u 3. minuti pogodio Mikel Merino, a pet minuta kasnije već je bilo 2:0 zahvaljujući golu Willian Josea iz kaznenog udarca.

Espanyol je smanjio u 32. minuti preko Nalda, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena vlastitu mrežu zatresao je Diego Llorente za 2:2. Ipak, u nastavku Willian Jose u 63. pogađa za konačnih 3:2.

Real Sociedad je posljednjih 15 minuta utakmice igrao s igračem manje, nakon što je drugi žuti karton dobio strijelac prvog pogotka Mikel Merino, ali gosti nisu uspjeli doći do izjednačenja.

S tri nova boda Real Sociedad je na ljestvici preskočio Espanyol i sada je osmi s 25 bodova. Espanyol se nalazi u rezultatskoj krizi, u posljednjih osam kola momčad iz Barcelone ima sedam poraza i trenutno je deseta s 24 boda.

Na vrhu je Barcelona s 43 boda, Atletico Madrid na drugom mjestu ima 38, a Sevilla na trećem i Real Madrid na četvrtom imaju po 33 boda.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo