Stranačke aktivnosti     | 10.01.2019. 15:45 |

Priopćenje za javnost ŽO HDZ-a BiH HNŽ

FENA Saopćenje

Predsjedništvo ŽO HDZ-a BiH Hercegovačko – neretvanske županije 9. siječnja 2019. u Domu HDZ-a BiH Održalo je redovitu sjednicu pod predsjedanjem predsjednika ŽO Ljube Bešlića.

Sjednica je bila usmjerena na razmatranje trenutne političke situacije na prostoru Hercegovačko – neretvanske županije u kontekstu djelotvornog funkcioniranja tijela vlasti i javnih poduzeća u toj županiji, kao i pripreme za postupak izbora izaslanika iz Skupštine HNŽ-a za Dom naroda Parlamenta Federacije BiH.

Obzirom da je proces izbora Vlade Hercegovačko – neretvanske županije još uvijek u tijeku zaključeno je da se sve do imenovanja Vlade neće pristupati izboru i imenovanjima rukovodećih osoba, ravnatelja, u agencijama, ustanovama i javnim poduzećima te županije.

Naime, zaključeno je kako je potrebno u suglasju s partnerima u budućoj Vladi razmotriti i analizirati rad svakoga ravnatelja u prethodnom mandatu i temeljem rezultata i programima rada za sljedeće mandatno razdoblje, uz politički dogovor nositelja izvršne vlasti, pristupiti procesu imenovanja ili izbora ravnatelja u sljedeće četiri godine.  

U slučajevima kada bude nužno, zbog interesa građana i kontinuiteta redovitog djelovanja institucija, u slučajevima isteka mandata trenutnog ravnatelja provodit će se samo imenovanja vršitelja dužnosti na te pozicije.

Na sjednici je zaključeno kako će se nastaviti i intenzivirati rad na poboljšanju životnog standarda i uvjeta života u ovoj županiji pa će se na tom tragu odvijati i postupak izbora i imenovanja kandidata u sastav Vlade Hercegovačko – neretvanske županije. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost NiP-a Mostar

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta