Sport     | 05.01.2019. 20:29 |

Šamadan: Uz potporu navijača do pobjede nad Mladosti

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. siječnja (FENA) - Momčad Zrinjskog sutra očekuje susret 12. kola Prvenstva BiH u kojem igraju protiv Mladosti iz Mrkonjić grada.

 "Sutra nas očekuje teška utakmica, prvenstveno jer nam dolazi dobar protivnik i u nezgodnom trenutku za nas. Nažalost imamo par ozljeđenih igrača, ali šta je tu je. Sve je to sastavni dio sporta. Zato sam uvjeren tko god izađe na teren da će dati 110 posto svojih mogućnosti da se dobije utakmica i da nastavimo niz pobijeda u domaćem prvenstvu", istaknuo je kapetan momčadi Ljubo Šamadan.

 Zrinjski u ovaj susret ulazi oslabljen neigranjem Todorovića i Miličevića koji su se ozljedili u utakmici sa Sutjeskom, pored ovoga dvojca trener Vlašić neće moći računati ni na Smajlagića koji već jedan period ima problema s petom.

 "U ovom susretu igračima Zrinjskog bit će potreban i šesti igrač te dodatni vjetar u leđa sa tribina. Pozivam naše navijače da budu nam vjetar u leđa i pomognu nam da bodovi ostanu u Mostaru", dodao je Šamadan.

 Utakmica između Zrinjskog i Mladosti na programu je u nedjelju od 18 sati u školskoj dvorani "Bijeli Brijeg" u Mostaru, priopćeno je iz HKK Zrinjski Mostar.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

U SFK Libero Goražde ogorčeni suđenjem sutkinje Vesne Miletić, tražit će njeno izuzeće

Velež i Tuzla City podijelili bodove

Košarkaši Radničkog u Goraždu igraju posljednju utakmicu protiv ekipe Visokog

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo