Kultura     | 05.01.2019. 10:38 |

Antonela Malić pobjednica glazbene manifestacije 'Prvi glas Duvna 2019.'

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 5. siječnja (FENA) - Antonela Malić iz Tomislavgrada sveukupna je pobjednica glazbene manifestacije "Prvi glas Duvna 2019.", koja se 3. i 4. siječnja održavala u dvorani Kulturno-informativnoga centra u Tomislavgradu.

 Ona je sinoć, druge večeri manifestacije, nastupila s pjesmom "Tuga dolazi kasnije" od Tine Vukov, te je svojim nastupom privukla najveći broj glasova posjetitelja koji su za vrijeme natjecanja mogli birati svog favorita.

 Podsjećamo, pobjednica prve večeri tomislavgradske glazbene manifestacije, održane u četvrtak, prema ocjeni žirija kojeg su činili osobe iz svijeta glazbe s prostora općine Tomislavgrad, je Anamarija Čavarušić koja je nastupila s pjesmom Allelujah, od Alexandre Burke.

 Na spomenutome natjecanju uz pratnju benda Afrodita nastupilo je ukupno 10 izvođača amatera s područja tomislavgradske općine dok su kao gosti u međunatjecanju nastupili tomislavgradski bendovi Afrodita, Dinaridi te Mona i profiteri.

 Generalni pokrovitelj manifestacije je općina Tomislavgrad, Ministarstvo obrazovanja kulture i športa te Ministarstva financija Hercegbosanske županije dok suorganizatori Kulturno informativni centar (KIC) Tomislavgrad i bend Afrodita.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Federalni ministar za pitanja branitelja posjetio Hercegbosansku županiju

Prilika za mlade programere: FIT Coding Challenge kombinira natjecanje sa sajmom zapošljavanja

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu