Magazin     | 04.01.2019. 08:36 |

Anamarija Čavarušić pobjednica prve večeri manifestacije 'Prvi glas Duvna 2019'

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 4. siječnja (FENA) - Anamarija Čavarušić pobjednica je prve večeri glazbene manifestacije "Prvi glas Duvna 2019", koja je u organizaciji Kulturno informativnog centra (KIC) Tomislavgrad i benda Afrodita održana u četvrtak navečer u gradskoj kino dvorani u Tomislavgradu. 

Prema ocjeni žirija koji je bio sastavljen od glazbenika s područja općine Tomislavgrad, Anamarija je svojom interpretacijom pjesme "Allelujah" Alexandre Burke, oduševila i žiri i publiku u prepunoj dvorani.

Drugo mjesto osvojila je Ružica Parlain s pjesmom "Kao moja mati" Zdravka Čolića, treće mjesto Marko Šimić s pjesmom "Perfekt" Eda Sherrana, dok je najbolji scenski nastup imala Anđa Krajinović.

Glazbena manifestacija "Prvi glas Duvna 2019" nastavlja su u petak, 4. siječnja, kada će umjesto žirija o sveukupnom pobjedniku svojim glasovima odlučivati publika.

Generalni pokrovitelji manifestacije su općina Tomislavgrad, Ministarstvo obrazovanja kulture i sporta te Ministarstva financija Hercegbosanske županije.

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je dosad najmanje natjecatelja, njih deset.  

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Izabrani najbolji sportaši i sportašice Tomislavgrada

Dan oralne higijene: Četvrtina djece nikad nije bila kod zubara

Upriličen prikaz korizmene baštine Imotske krajine „Sine Božji budi faljen“

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom