Stranačke aktivnosti     | 31.12.2018. 14:34 |

Saopćenje za javnost SDS

FENA Saopćenje

Nebojša Šajinović biće kandidat Srpske demokratske stranke za gradonačelnika Doboja na predstojećim vanrednim lokalnim izborima u ovome gradu.

Povjereništvo gradske organizacije Srpske demokratske stranke u Doboju dalo je podršku Nebojši Šajinoviću kao kandidatu za gradonačelnika na izborima koji trebaju biti održani 17. februara 2019. godine.

Nebojša Šajinović, rođen je 4. avgusta 1981. godine u Drvaru. Po zanimanju je diplomirani psiholog (Filozofski fakultet u Banjaluci) i diplomirani novinar (Fakultet političkih nauka u Banjaluci).

U periodu 2006-2009. godine kao voditelj TV Dnevnika radio je na Radio-televiziji Republike Srpske (RTRS) u Banjaluci a isti posao je radio na Radio-televiziji BN u Bijeljini, u periodu od 2011-2015. godine.

Od 2015-2018. godine obavljao je posao psihologa u Udruženju građana za promociju obrazovanja Roma "Otaharin" u Bijeljini, odnosno Dnevnom centru za djecu ulice, projektu "Save the children". Sarađivao je sa brojnim nevladinim organizacijama, aktivno se boreći za prava socijalno ugroženih kategorija. Posao psihologa je tokom 2018. godine kratko obavljao i u Centru za socijalni rad Trebinje.

Član je Srpske demokratske stranke od novembra 2018. godine.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

SDS

Vezane vijesti

Miličević: SDS će sigurno izaći na izbore

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu