Stranačke aktivnosti     | 31.12.2018. 10:56 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Dragi stanovnici Bosne i Hercegovine i iseljenici,           

Kraj godine obično je vrijeme kada razmišljamo o događajima koji su obilježili godinu na izmaku. Mnoštvo problema, zbog kojih je bosanskohercegovačka javnost s pravom nezadovoljna pa to nezadovoljstvo izražava protestujući na ulicama širom zemlje, obilježilo je 2018. godinu. Strah, nepravda, pravna nesigurnost, korupcija, kriminal i finansijska neizvjesnost glavni su razlozi tih protesta.

Platforma za progres na bh. političku scenu donosi nove ljude i svježe ideje na činim osnovama želi i planira da gradi bolju Bosnu i Hercegovinu. Mi u Platformi smatramo da stanje u kojem se bh. društvo nalazi moramo zajedno da mijenjamo na dobrobit svih nas. 

Uz želju da nam Nova 2019. godina donese zdravlje, ljubav, mir, blagostanje i sreću, pozivamo sve ljude dobre volje koji Bosnu i Hercegovinu smatraju i osjećaju svojom domovinom da preuzmu odgovornost za stanje u bh. društvu i budu dio promjene koju žele da vide oko sebe. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo