Sport     | 20.12.2018. 14:09 |

Amar Rahmanović produžio vjernost FK Sarajevo

FENA Saopćenje

 

SARAJEVO, 20. decembra (FENA) - Nakon Benjamina Tatara, ugovor s Fudbalskim klubom Sarajevo produžio je i Amar Rahmanović.

On je danas produžio vjernost klubu do juna 2021. godine. 

- Cilj je da zadržimo ekipu na okupu i da budemo svi zajedno, ekipa koja je igrala prvi dio sezone. Danas smo potpisali ugovor s Amarom Rahmanovićem. Pregovori su bili korektni, na kraju smo se uspjeli dogovoriti sve. Prvi dio je odigrao odlično i pokazao je da je bitna karika naše ekipe. Nadamo se da će nas voditi i u drugom dijelu sezone i da će nas voditi do cilja. Zaista smo sretni što smo produžili ugovor - izjavio je koordinator sportskog segmenta FK Sarajevo Emir Hadžić.

Rahmanović je kazao da je sretan zbog produženja ugovora te da nikada nije bila sporna njegova želja za potpisom.

- U klubu vlada zaista zdrava atmosfera, što me posebno raduje. U klubu, oko kluba, igrača, sve je na pozitivnom nivou. Nikad nije bila sporna moja želja za potpisom, ali smo čekali da se završi polusezona jer sam želio biti koncentrisan na utakmice - dodao je.

Rahmanović je u dresu Sarajeva debitovao na evropskoj utakmici protiv ekipe Zaria Balti, a od tada je upisao 50 nastupa s 11 postignutih pogodaka, saopćeno je iz kluba.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

FK Sarajevo - Sinoć smo svjedočili kulminaciji sudijskih pljački

Rožman: Borcu možemo stati na put u Kupu

Sarajevo i Igman remizirali na Koševu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo