Regija     | 16.12.2018. 12:27 |

Sljedeći prosvjed ' Protiv nasilja Stop krvavim košuljama' 22. prosinca

FENA Mladenka Krilic

BEOGRAD, 16. prosinca (FENA) - Prosvjed "Protiv nasilja Stop krvavim košuljama" bit će održan ponovo u subotu 22. prosinca, objavili su u nedjelju organizatori.

Drugi prosvjed protiv nasilja kome je prisustvovalo više tisuća građana održan je jučer u Beogradu, a na kraju skupa sljedeće okupljanje bilo je najavljeno za 16. siječnja, na godišnjicu ubojstva lidera inicijative SDP Olivera Ivanovića.

"Kao organizatorka protesta #Stop krvavim košuljama s ekipom koja radi groznicu subotnje večeri, usprkos prvobitnoj najavi, poslijee svih vaših reakcija, odlučili smo da zimska čarolija ne prestaje! Vidimo se sljedeće subote, 18h Plato! Grudva raste i neće se zaustaviti! Rušimo Snješka", navela je predstavnica organizatora prosvjeda Jelena Anasonović na Twitteru.

Sudionici jučerašnjeg skupa, koji je prošao bez incidenata, poručili su da će istrajati u borbi do pobjede i da će pobijediti predsjednika Srbije Aleksandra Vučića kao što su pobijedili bivšeg predsjednika SRJ Slobodana Miloševića, prenose beogradski mediji.

Prosvjed "Protiv nasilja Stop krvavim košuljama" pokrenut je povodom napada na lidera Ljevice Srbije i jednog od osnivača Saveza za Srbiju Borka Stefanovića i još dvojicu aktivista u Kruševcu.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Brnabić: Hvala oporbi koja je došla na dijalog, usred smo oluje, vjetrovi udaraju u Srbiju

Vučić: Predsjedništvo BiH nije postiglo konsenzus oko rezolucije o genocidu u Srebrenici

Skupština Srbije: Lokalni i beogradski izbori 2. lipnja

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta