Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 15.12.2018. 17:52 |

Rukometašima Slobode bodovi bez borbe zbog nedolaska Visočana

FENA

TUZLA, 15. decembra (FENA) – Večerašnja utakmica 13. kola Prve rukometne lige Federacije BiH - grupa Sjever, između tuzlanske Slobode i Bosne Centrotrans II iz Visokog, nije odigrana zbog nedolaska gostujuće ekipe, saznaje Fena.

Navodno su Visočani tražili odgodu susreta zbog vremenskih neprilika, na šta su Tuzlaci pristali, ali odgodu nije dozvolio komesar takmičenja, smatrajući da su i druge ekipe u istoj situaciji, a nije odgođena nijedna utakmica.

Delegat utakmice Alkibijar Hamidović iz Banovića i suci Haris Hadžikadunić i Kemal Vidimlić, obojica iz Zenice, ispoštovali su protokol, domaća ekipa je izašla na centar, nakon čega je označen kraj susreta.

Sloboda će ovu utakmicu dobiti za "zelenim stolom“ s 10:0, tako da će prvi dio prvenstva završiti na 2. mjestu tabele, sa 12 pobjeda i samo jedanim porazom.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'