Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 12.12.2018. 11:26 |

Odbojkašice Slobode večeras gošće ekipe Gacka

FENA

TUZLA, 12. decembra (FENA) - U zaostaloj utakmici 9. kola Premijer lige BiH, večeras se u Gacku sastaju ekipe Gacka i tuzlanske Slobode. Utakmica je prolongirana za danas zbog nastupa ekipe Gacka u CEV Challenge kupu.

Utakmicom Gacko – Sloboda praktično se završava prvi dio šampionata. Trenutno je Gacko na 3. mjestu prvenstvene tabele sa 17 bodova (omjer 5-3), dok je Sloboda na 6. mjestu sa tri boda manje (4-4).

Tuzlanke su jutros krenule za Gacko u osjetno oslabljenom sastavu.

- Idemo sa 10 djevojaka, jer su tehničar Almina Turkić i dva primačaca, Merima Tokić i Belma Bajrić, bolesne i ne možemo računati na njih. Morali smo kroz tri treninga 'napraviti' novog tehničara, tako da nam je postava malo izmijenjena. Ali, opet idemo da 'izgorimo' na terenu. Ko zna, možda nas baš zbog ovog peha sreća posluži – izjavila je za Fenu kapitenica ekipe Elma Karabegović.

Tuzlanke posljednjih godina nemaju mnogo uspjeha u duelima s Gackom, pa ostaje da se vidi hoće li se tradicija nastaviti ili će biti prekinuta.

Utakmica Gacko - Sloboda igra se večeras od 18.30 sati.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Odbojkašice BiH porazom od Italije s 0:3 završile nastup na EP-u

Odbojkašice BiH doputovale u Torinu, sutra protiv Rumunije

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana