Regija     | 09.12.2018. 16:53 |

Vučić poručio oporbi da neće ispunjavati zahtjeve s ulice

FENA Agencije

BEOGRAD, 9. prosinca (FENA)  - Srbijanski predsjednik i vođa vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je u nedjelju nakon oporbenog prosvjednog mimohoda u subotu navečer u Beogradu da oporbi neće ispuniti nijedan zahtjev i da ga moraju pobijediti na izborima jer se obećanja ispunjavaju samo poslije izbornih pobjeda.

 "Šetajte koliko vam je volja, nijedan vam zahtjev nikada neću ispuniti. Može vas se skupiti i pet milijuna. Možete samo da dobijete izbore. E, kad dobijete izbore ispunjavajte ono što je narodu obećano“, rekao je Vučić i naglasio da "neće raditi pod pritiscima", te da se po tome „razlikuje od svih drugih“.

Govoreći na stranačkom skupu SNS „Jake žene za jaku Srbiju“ u Beogradu, Vučić je sudionicima prosvjeda nazvanog "Stop krvavim košuljama" organiziranog nakon napada na istaknutog oporbenjaka, rekao da mogu šetati „koliko god hoće“, ali samo bez nasilja i da „nikome ne razbijaju glave“ i „ne uništavaju imovinu“, prenosi Hina.

Ocijenivši da u koloni prosvjednika nije bilo mnogo mladih ljudi, Vučić je ustvrdio kako su u prosvjednom mimohodu bili uglavnom ljudi iz srednjeg i višeg sloja, pa zbog toga treba vidjeti što je sve razlog njihovog nezadovoljstva.

On je poručio da se može govoriti o izborima, ali ne i o popuštanju pod pritiskom i prosvjedima.

„Ako hoćete izbore – dobro. Ali, da popuštam vašim glupostima - ne pada mi napamet“, naglasio je Vučić na stranačkom skupu.

On je poručio kako će naprednjaci „uvijek pobjeđivati" oporbu.

“Ova normalna, pristojna Srbija nikada neće dozvoliti da takvi divljaci ovom zemljom upravljaju", rekao je Vučić.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

SDA: Vučić ponovo negirao genocid u Srebrenici

Vučić sletio u Mostar; nakon više od 30 godina uspostavljena direktna aviolinija s Beogradom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'