Bosna i Hercegovina     | 08.12.2018. 10:50 |

Predsjednik Federacije BiH prisustvovao koncertu i izložbi 'Svjetlo Božića'

FENA Saopćenje

VITEZ, 8. prosinca (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je u petak na koncertu i izložbi "Svjetlo Božića" u galeriji Ovnak u Vitezu, priopćeno je u subotu iz Ureda predsjednika FBiH.

Na koncertu su nastupili Pavo Mašić, orguljaš crkve sv. Marka u Zagrebu i Domagoj Dorotić, prvak opere Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, a na izložbi su izložene umjetničke slike autora Tomislava Zovke iz Širokog Brijega.

Na otvorenju izložbe, nazočnima se obratio vlasnik i direktor poduzeća "Ovnak" Dragan Kafadar koji je istaknuo kako su koncert i izložba održani s ciljem upotpunjavanja ovog blagdanskog vremena.

 - Svake godine organiziramo likovne kolonije na kojima umjetnici iz BiH i susjednih zemalja, ali i šire, dolaze kako bi iskazali svoju kreativnost i upoznali su se s drugim umjetnicima. Iz tih kolonija izrodila se ideja da organiziramo izložbe na kojima će biti izložene slike koje su nastale upravo na tim kolonijama - kazao je Kafadar.

 Izložba "Svjetlo Božića" u galeriji Ovnak otvorena je za posjetitelje do 8. siječnja 2019. godine, svakim radnim danom od 8 do 17 sati.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Lik i djelo Jovana Divjaka predstavljeni izložbom u Historijskom muzeju BiH

Otvorena izložba fotografija 'Duvanjski memento'

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu