Bosna i Hercegovina     | 04.12.2018. 14:04 |

'Počasni profesor Akademske unije Oksford' za direktora OrtoSar d.o.o. Sarajevo

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 4. decembra (FENA) - Oxford Summit of Leaders u saradnji s partnerima iz 48 država dodijelit će, na specijalnoj promociji 18. decembra u Gradskoj vijećnici u Oxfordu, direktoru i vlasniku kompanije OrtoSar iz Sarajeva Midhatu Kabahiji specijalno priznanje 'Honorary Professor of the Academic Union Oxford' odnosno 'Počasni profesor Akademske unije Oksford' iz oblasti biznisa i menadžmenta.

Kompanija OrtoSar d.o.o. Sarajevo bavi se proizvodnjom, trgovinom i aplikacijom ortopedskih pomagala. Prioritet kompanije OrtoSar d.o.o. Sarajevo je izrada svih vrsta i tipova ortopedskih pomagala. Kompanija OrtoSar d.o.o. dobitnik je još nekoliko bitnih međunarodnih i domaćih priznanja. Osnivanje i početak djelovanja kompanije, usko je vezano za ratni period u BiH.

BHDINFODESK iz Birminghama navodi u informaciji za medije da Oxford Summit of Leaders predstavlja važan društveni događaj na međunarodnoj biznis sceni, a cilj je pronalaženja istinskih lidera u ovoj godini u oblasti nauke, obrazovanja, biznisa i ekonomije.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

USSE uspješno završio humanitarnu akciju pomoći za Safeta Hodžića

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!