Najave     | 03.12.2018. 17:08 |

Tematski roditeljski sastanak 'Gdje nakon završene osnovne škole'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. prosinca (FENA) - Tematski roditeljski sastanak "Gdje nakon završene osnovne škole" održat će se u četvrtak, 6. prosinca, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 17.45 sati.

Sastanak se organizira u cilju informiranja roditelja učenika devetih razreda s područja Grada Mostara o situaciji na tržištu rada, traženim zanimanjima i tvrtkama koje podržavaju sustav kooperativnog učenja.

Na sastanku će se održati panel diskusija gdje će odabrani poduzetnici govoriti o trenutnoj situaciji na tržištu i mogućnostima za zaposlenje, a roditeljima će biti predstavljen i mentorski program "Moje znanje-tvoje buduće znanje".

Ovaj tematski roditeljski sastanak u sklopu projekta "Stručno obrazovanje u BiH", organizira Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) u suradnji s Pedagoškim zavodom, Zavodom za školstvo, Asocijacijom poduzetnika Hercegovine, Gradom Mostarom i Obrtničkom komorom HNŽ-a te uz potporu Njemačkog društva za međunarodnu suradnju (GIZ).

Kako se ističe u najavi, izjave za medije u 17.45 sati dat će ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a Rašid Hadžović, zatim gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, predstavnici privrednog sektora, predstavnica Pedagoškog zavoda Mostar Edna Haznadarević, te rukovoditeljica GIZ projekta Stručno obrazovanje Isabel Rapp.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo