Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 01.12.2018. 11:22 |

Grabčanović: Motivisani smo za „okršaj“ s Dubicom

FENA

TUZLA, 1. decembra (FENA) – U okviru 9. kola Premijer lige za rukometašice, večeras u Tuzli Jedinstvo dočekuje ekipu Dubice.

Aktuelne viceprvakinje BiH u ovoj sezoni muku muče s povredama i još ni na jednoj utakmici nisu nastupile u kompletnom sastavu.

- Očekuje nas jako teška utakmica sa nezgodnim protivnikom, koji nas je prošle godine pobijedio u Mejdanu. Kao i u utakmicu s Mirom, ući ćemo maksimalno borbeno i motivisano. Djevojke će dati sve od sebe da pobijedimo Dubicu, koja je favorit u ovom susretu – izjavio je za Fenu trener Jedinstva Elmir Grabčanović.

Napominje da Dubica ima dva poraza u prvenstvu, a koliko im je važna večerašnja utakmica, pokazuje to što su na kup utakmicu u Goraždu vodili juniorke, dok su prvu ekipu odmarali za Tuzlu.

- Utakmica nam je veoma važna, borit ćemo se i sve dati od sebe. Eventualnom pobjedom, te s dvije u zadnja dva kola Premijer lige, približili bismo se gornjem dijelu tabele, što je u ovoj situaciji maksimum naše, desetkovane ekipe – zaključio je Grabčanović.

Utakmica Jedinstvo – Dubica igra se večeras u maloj dvorani Mejdana od 18 sati.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana