Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 30.11.2018. 11:26 |

Klopić: Ne poznajemo ekipu Maglića, ali želimo pobjedu

FENA

TUZLA, 30. novembra (FENA) - U okviru 8. kola prvenstva BiH za odbojkašice, tuzlanska Sloboda večeras u Mejdanu dočekuje ekipu Maglića iz Foče.

To je prvi međusobni susret ove dvije ekipe, u kojem su Tuzlanke blagi favorit.

- Ne poznajemo dovoljno ekipu Maglića, jer su nove u Premijer ligi BiH, ali to nije razlog da ih ne pobijedimo. Atmosfera u našoj ekipi je odlična, djevojke su raspoložene za igru. Nemamo povrijeđenih i bolesnih, spremne smo da uzmemo nove bodove. Pozivam publiku da nas podrže u što većem broju – izjavila je za Fenu srednja blokerica Ela Klopić.

Mnogo oprezniji pred večerašnji meč je trener Slobode Armin Dervišević. S razlogom, jer njegova ekipa ima tri pobjede i 11 bodova, a Fočanke pobjedu manje i 7 bodova.

- U utakmicu s Maglićem ulazimo s respektom prema protivnicama, jer u dosadašnjem dijelu sezone, iako su debitantkinje u ligi, veoma dobro su se snašle. Prikazale su timsku odbojku i to im je najjači adut. Ulazimo u utakmicu s ciljem vezivanja druge pobjede čime bismo opravdali naša očekivanja vezana za ovu sezonu – kaže Dervišević za Fenu.

Podsjetio je da je večerašnja utakmica posljednja u prvom dijelu prvenstva pred domaćom publikom, pa je pozvao ljubitelje odbojke da dođu u Mejdan, uživaju u odbojci i zajedno proslave novu pobjedu.

Utakmica Sloboda - Maglić igra se u maloj dvorani Mejdana od 19 sati.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Odbojkašice BiH porazom od Italije s 0:3 završile nastup na EP-u

Odbojkašice BiH doputovale u Torinu, sutra protiv Rumunije

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'