Stranačke aktivnosti     | 18.11.2018. 14:24 |

Saopćenje za javnost PDP

FENA Saopćenje

„Birani smo da u institucijama predstavljamo narod, da rješavamo probleme sa kojima se suočavaju, da čujemo prijedloge, ali i kritike. Mi možemo mirno proći ulicama, razgovarati sa svakim čovjekom, jer smo ostali vjerni ideji zbog koje smo izabrani. Danas smo ovdje na trgu, bićemo i u drugim banjalučkim naseljima, ali i širom Republike Srpske.

Svjesni smo odgovornosti koju nosimo prema svakome ko je dao povjerenje PDP-u i uopšte prema svakome ko je htio promjene i drugačije društvo, a to je ogroman broj ljudi. Daćemo sve od sebe da ih ne iznevjerimo“, poručio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović tokom današnjeg razgovora sa građanima Banjaluke na Trgu Krajine.

Potpredsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka i novoizabrani narodni poslanik Draško Stanivuković rekao je da će aktivnosti ove vrste biti nastavljene:

„Ako neko misli da se štand postavlja samo prije izbora i da se samo tada druži i razgovara s narodom, griješi. Tek sada, kao izabrani predstavnici, imamo još veću odgovornost da budemo tu. Ja jesam, na mene se uvijek može računati, kao i na moje kolege iz Kluba polanika PDP-a. Spremni smo da radimo i da se borimo. Danas smo čuli mnoge probleme, pitanja i sugestije. Naša je dužnost da na sve to odgovorimo i da budemo sa narodom koji nas je birao“.

Novi odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Jovo Savanović poručio je da će, poput svog prethodnika Stanivukovića, štititi interese svih građna Banjaluke i raditi na tome da grad i uslovi života u njemu budu mnogo bolji.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana