Kultura     | 16.11.2018. 08:47 |

Predstavljena zbirka priča 'Drugi Mjesec' Ljubomira Radića

FENA Ivana Banovic

MOSTAR, 16. studenoga (FENA) - Zbirka priča "Drugi Mjesec" autora Ljubomira Radića, koja sadrži 28 kratkih priča s povijesnim i znanstveno-fantastičnim elementima, predstavljena je u četvrtak navečer u mostarskom Centru za kulturu.  

U sadržaj same knjige publiku je na osebujan i sebi svojstven način uvela Amna Popovac, dok su Ronald Panza i Amar Šantić naracijom i glazbenom podlogom vješto dočarali atmosferu.

Kako je rečeno tijekom promocije, kratke priče s elementima nadrealnog, kroz vremeplov povijesnih događaja, likova i sudar kultura opisuju svakodnevnicu.

Knjiga će vas prošetati od sadašnjice i ratnih posljedica ovdje i sada, vratiti se do siromašnog krojača u srednjovjekovnom Bagdadu i križarskog rata protiv katara na jugu Francuske da napravi pun krug i dovesti do tajnog štaba u podmorju Neuma u kojem je smještena mornarička kontraobavještajna služba Bosne i Hercegovine, gdje se nespretnosti i šeprtljama koje tamo rade možete grohotom nasmijati. U međuvremenu ćete saznati kakve veze imaju mustre na krevetskoj posteljini s dionicama za bas gitaru, skrivenu vezu između kanalizacije i rapsodije i kako je biti mrtav u Zanzibaru.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Zavičajni muzej u Konjicu predstavlja slikara Lazara Drljaču

Objavljena zbirka kratkih priča izabranih na trećem konkursu 'Biber'

Predstavljena knjiga 'Metastaze jedne revolucije…' povjesničara Ivice Šarca

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom