Kultura     | 15.11.2018. 11:46 |

Promocija drugog dijela Male zbirke hercegovačkog žargona 'eroGAG rječnika'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. studenoga (FENA) - EroGAG ekipa, koja svojim satiričnim i humorističnim načinom djelovanja okuplja mnoge zaljubljenike hercegovačkog narodnog izričaja, kao i one koji će to tek postati, predstavit će novo izdanje Male zbirke hercegovačkog žargona, odnosno "eroGAG rječnik" u utorak, 4. prosinca, u 20 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Nakon što su prije dvije godine predstavili prvi dio "eroGAG rječnika", odnosno Malu zbirku hercegovačkog žargona, došlo je vrijeme i za drugi, posljednji dio koji obuhvaća 200 i 'kusur' fraza, odnosno gotovo 200 novih te još dodatnih najboljih fraza iz prvog dijela. 

EroGAG ekipa javnosti će predstaviti krunu svog četverogodišnjeg rada koji je bio satkan pozitivom, humorom i zajedništvom, a kako naglašavaju novim izdanjem rječnika probali su "zaokružiti pisani trag naše svakodnevice kroz malo drukčiju prizmu". 

Rječnik će i ove godine predstaviti zanimljivi sugovornici, o kojima će se nešto više znati naknadno, a večer će biti prožeta zanimljivim nagradama za posjetitelje te, kao uvijek, humanitarnim karakterom.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

HT Eronet predstavio MapApp aplikaciju i promovirao kampanju Glavu gore!

Pedstavljanje projekta izgradnje sportskih terena u kampusu Univerziteta Džemala Bijedića

U Europskom parlamentu predstavljanje nematerijalne i materijalne baštine RH i BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta