FENA biznis     | 09.11.2018. 12:49 |

Poznata imena govornika koji će obilježiti četvrtu konferenciju Pouzdanost 2018

FENA Saopćenje

 

DONOSIMO PRIČE O USPJEHU, NAPRETKU I POVJERENJU

(Sarajevo, 9. novembar 2018.) Od 32.292 kompanije koje su predale završne godišnje finansijske izvještaje u protekloj godini, samo njih 4.511 može se pohvaliti da su zadovoljile stroge kriterije bonitetno pouzdanih. Svojim uspješnim, transparentnim i odgovornim poslovanjem, te ostvarujući rast svih ključnih parametara pokazali su da na tržištu Bosne i Hercegovine postoje i oni koje možemo nazvati pouzdanima.

Priznanje i certifikate bonitetne pouzdanosti za ostvarene rezultate kojima su kompanije sebi osigurale ovu istinsku univerzalnu vrijednost dobiće 28. novembra u sarajevskom hotelu Hills na konferenciji ‘’Pouzdanost 2018’’. Međutim, vrednovanje rezultata i promocija bonitetnih kompanija samo su jedna od stavki koju će nam ove godine donijeti konferencija koju organiziraju Poslovne novine i LRC. Suorganizator projekta je BBI VIP Business Club, a specijalni partner Express Courier, ovlašteni zastupnik UPS brze pošte.

Konferencija će okupiti samo one najbolje iz poslovnog svijeta BiH, te donijeti brojne priče o uspjehu, napretku, povjerenju i pouzdanosti, a svima će nam poslužiti kao prilika za nove poslovne kontakte i dogovore za uspješne buduće realizacije. Kako bi priča bila upotpunjena na najbolji mogući način, organizatori su osigurali i vrhunske govornike koji će konferenciji sasvim sigurno dati jednu novu dimenziju, a svim učesnicima otvoriti nove vidike u poslovanju, ali i prikazati one ljudske vrline koje sa sobom nosi riječ pouzdanost.

MIRZA TELETOVIĆ blistao je na košarkaškom parketu i dosegnuo visine o kojima mnogi samo sanjaju. Sada je pronašao nove izazove, ovog puta poslovne, koji ni za pedalj nisu manji od dostignuća koje je ostvario kao sportista. Danas sa istim žarom u svijetu biznisa počinje svoj put. Vlasnik je i pokretač više kompanija iz različitih oblasti, možete ga pronaći u industriji informacionih tehnologija, proizvodnji električne energije, građevinskom sektoru, svijetu nekretnina... a zašto je svoj novac odlučio investirati u BiH saznajte 28. novembra.

Ako za nekog možemo reći da je sam po sebi brend, da je čovjek koji pravi brendove od firmi na čijem je čelu - onda je to svakako IZUDIN AHMETLIĆ. Osnivač je većeg broja kompanija: Hifa-Oil, Eurometali, Euro-Roal d.o.o. Doboj Jug, Eurostil, Bitrol Slovenija, LB Njemačka, HIFA-Oil Crna Gora... a na konferenciji ‘’Pouzdanost 2018’’ saznajte kako je moguće iz BiH poslove voditi u 10 država.

DRAGAN VOJVODIĆ je trener koji se bavi ljudskom dinamikom, naukom koja izučava ljudsko ponašanje i zvanični je zastupnik kompanije Sandler, vjerovatno najveće organizacije na svijetu za razvoj ljudi. On će nam, između ostalog, otkriti kako preuzeti odgovornost za sopstveni život i kako životu dati odgovor.

Tokom 25 godina u oglašavanju EJUB KUČUK bio je direktor marketinga lokalnih radio i TV stanica, a od 1997. vodi vlastitu agenciju koja je 2010. imala 13 profitnih jedinica i 100 zaposlenih. S 28 godina postao je najmlađi direktor Publicis Group u svijetu, a ovaj nagrađivani predavač na konferencijama i motivacijski govornik govoriće nam o strateškom planiranju, konsaltingu usmjerenom na prodajne rezultate, reputacijskom menadžmentu, kriznom komuniciranju, startup poslovanju…

SAMIR CERIĆ u Velikoj Britaniji važi za izuzetno uspješnog poduzetnika, jednog od simbola tamošnje kreativne industrije, a čuveni Times Magazine uvrstio ga je na prestižnu listu najmoćnijih ljudi u svijetu umjetnosti i mode. Ovaj svestrani Bosanac i Hercegovac koji živi u Londonu veliki je i sportski fanatik, a jedna od njegovih sljedećih namjera je da pomogne bh. sportu. Uskoro bismo u Sarajevu mogli gledati Formulu E, a predstojeća konferencija prava je prilika da saznamo nove detalje.

Organizatori nisu zaboravili ni dame, a ADISA TUFO pravi je primjer uspješne poduzetnice. Ova ekonomistica iz Sarajeva, menadžerka, liderka, blogerka… već više od pet godina veoma uspješno rukovodi porodičnom kompanijom ČIP Sistemi, a glavna je i odgovorna urednica portala www.poduzetnice.ba, te dobitnica niza lokalnih i regionalnih priznanja za svoj rad, među kojima su priznanja: “Uspješne žene BiH”, “Naj žena XXI vijeka Jugoistočne Evrope” i “Dama godine 2018.”

Više informacija o projektu dostupno je na www.pouzdanost.ba

Kontakt: Poslovne novine, Alen Mehanović, info@poslovnenovine.ba, +387 61 521 451

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Na prestižnoj listi ADRIA 1000 su i 62 brzorastuće kompanije iz BiH 

Započela kampanja '100 najvećih u BiH'

U aprilu konferencija projekta 'Brzorastuće kompanije 2020'

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom