FENA biznis     | 08.11.2018. 10:01 |

Otvorene prijave za Code On Meetup Vol. 6: How to be creative online

FENA Saopćenje

MOSTAR, 8. studenoga - Za točno sedam dana, u četvrtak, 15.11.2018. godine u 19h, svi oni koji večer odluče provesti u Code Hub-u Mostar na Code On Meetup-u Vol. 6: How to be creative online imat će priliku čuti inspirativne priče dama koje se već godinama bave upravo onime što vole. U tome im uvelike pomažu društvene mreže, kanal promocije i prodaje koji im je zajamčio uspjeh na željenom tržištu.


O svom početku, poduzetničkom putu i uspjehu kroz opušten razgovor s moderatoricom Belmom Baralija pričat će Jelena Rozić, mostarska spisateljica i kolumnistica, Jasmina Ćušić, vlasnica poduzeća koje se bavi uzgojem eko voća i povrća, Lucija Kontić, blogerica i dizajnerica Instagram filtera, te Nikolina Babičić, voditeljica prodajnog odjela mađarskog poduzeća Intellyo.

Iako posluju u naizgled posve nespojivim područjima, sve one su svoj poslovni put izgradile uz pomoć društvenih mreža i online kanala prodaje i promocije. Kako stvoriti brand i izdvojiti se od drugih u moru konkurencije, kako zadržati strast i baviti se onime što volite te kako iskoristiti društvene mreže za razvoj vlastitih ideja – sve ove savjete govornice šestog Code On Meetup-a će nesebično podijeliti s prisutnima odgovarajući na njihova i pitanja moderatorice.

Osigurati mjesto na ovom besplatnom događaju, koji organizira INTERA Tehnološki Park u suradnji s agencijom Promotion kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020, vrlo je lako. Dovoljno je da se svi zainteresirani prijave na linku i dođu u četvrtak u Code Hub Mostar koji se nalazi u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!