FENA biznis     | 01.11.2018. 13:57 |

Osigurajte znanja iz growth hackinga na besplatnoj obuci u INTERA TP-u

FENA Saopćenje

Kada započnu s procesom razvoja poslovne ideje, većina startup timova vjeruje da će vrlo brzo doći do željenih rezultata ostvarujući planirane ciljeve. Kombinirati razvoj proizvoda, marketinške aktivnosti, segment prodaje i druga područja poslovanja često je preduvjet rasta startupa.

Kako na pravilan način načiniti idealnu kombinaciju svih spomenutih elemenata, svi oni, koji rade na razvoju vlastite poslovne ideje, moći će naučiti na šestom u nizu besplatnom treningu koji organizira INTERA Tehnološki Park. Trening „Growth hacking“ će se održati u srijedu, 14.11.2018. godine s početkom u 11h u prostorijama INTERA TP-a. Sudionici će na jednodnevnom treningu imati priliku kreirati jednostrani marketing plan, definirati vlastiti North Star Metric koncept te naučiti na što trebaju obratiti posebnu pažnju kada je riječ o psihologiji njihovih klijenata. Kroz sve to će ih voditi Aleksandar Bibovski, suosnivač organizacije Infinity koji se posljednjih godina usmjerio upravo na ovo područje rasta startupa.

Za sve sudionike će biti osiguran ručak, prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka te materijali za rad. Broj sudionika je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava provest će se selekcija tijekom koje će prednost dobiti postojeći korisnici projekta D4STARTUPS te startup timovi i poduzeća ne starija od 3 godine. Zainteresirani za trening „Growth hacking“ mogu se prijaviti na linku do ponedjeljka, 12.11.2018. godine do 12h.

I ovaj trening INTERA Tehnološki Park organizira kroz aktivnost „Dijaspora za startupe“ (D4STARTUPS) u okviru projekta „Dijaspora za razvoj (D4D)“ koji je projekt Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.

 

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo