FENA.BIZ

Sparkasse u ulozi učitelja

Saopćenje, Foto/Sparkasse Bank dd BiH

Svjetski dan štednje   

Sparkasse u ulozi učitelja

 

Sarajevo, 31.oktobar 2018.  –  Sparkasse Bank dd BiH danas je u svim bh. gradovima u kojima ima filijale ugostila učenike škola i obdaništa i na taj način obilježila Međunarodni dan štednje, 31. oktobar.

 „Sparkasse Bank svake godine ovaj dan posvećuje mlađoj populaciji u cilju izgradnje i očuvanja svijesti o značaju štednje i razvijanju štednih navika kod najmlađih. Uvijek se radujemo ovakvim posjetama. Trudimo se da im dolazak u banku bude pozitivno iskustvo i da, putem prilagođene edukacije, i oni sami shvate kolika je važnost štednje, te kako mogu i tim putem uticati na ostvarenje svojih snova“, izjavila je izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Segmenta upravljanja prodajom Sparkasse Bank dd BiH.

Uposlenici poslovnica Sparkasse Bank u BiH osigurali su i prigodne poklone za najmlađe posjetioce.

Jedno od strateških opredjeljenja  Sparkasse banke je i kreiranje štednih navika najmlađih. Upravo zato Sparkasse Bank u svojoj ponudi ima posebno dizajniran štedni koncept za djecu, a o svim koristima štednje i načinima na koji i djeca mogu štediti na vrlo zabavan način najmlađe upoznaje njihov drug, maskota dječije štednje, Medo Štedo.  Pored dječije štednje i ostalih štednih proizvoda, štednja sa garancijom austrijske matične kuće Steiermaerkische Sparkasse je jedinstven proizvod po kojem se banka potpuno izdvaja na tržištu.

 

Kontakt informacije:

Direkcija za marketing, komunikacije i kvalitet usluge

Sparkasse Bank dd , 71000 Sarajevo, Zmaja od Bosne 7;

Tel.: +387 (0)33 280 394; 033 280 395;
Fax: +387 (0)33 280 394

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.