Ekonomija     | 31.10.2018. 12:36 |

Addiko banka slavi drugi rođendan uz pozitivne poslovne trendove

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 31. oktobra (FENA) - Prije dvije godine, na Međunarodni dan štednje, Addiko brend je i zvanično ušao na bh. tržište. 

Predsjednica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo Sanela Pašić je izjavila da su svojim klijentima uspjeli pokazati da bankarstvo može biti jednostavno i jasno, te da i u narednom periodu nastavljaju sa pozitivnim poslovnim trendovima, rastom i ambicioznim razvojnim planovima.

- Kao i prethodne godine i ove ćemo rođendansku radost podijeliti sa klijentima, omogućavajući im 31. oktobra  plaćanje računa bez naknade u svim poslovnicama Addiko banke - dodala je Pašić. 

Osim toga,  kako je dodala, dijelu učenika u školama u Sarajevu, Bijeljini i Grudama, kojima su prošle godine donirali školske ormariće, donirat će dodatne školske udžbenike koji će učenici koristiti u školi, kako bi im olakšali školske torbe i omogućili praviliniji tjelesni razvoj.  

 - Rođendan ćemo obilježiti nizom aktivnosti, među kojima bih istakao druženje za mališane sa područja Starčevice, na nedavno otvorenom Addiko dječijem igralištu - kazao je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka, te dodao da  će se mališani na igralištu moći igrati, družiti sa omiljenim likovima iz crtanih filmova i saznati više detalja o štednji i njenoj koristi.

Addiko banka je tokom protekle dvije godine značajno poboljšala sve ključne poslovne indikatore, finansijske rezultate, kvalitet imovine i postavljeni su temelji za kontinuirano održivi rast, saopćeno je iz te banke. 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Sedam godina rada Muzeja ratnog djetinjstva - Doprinijeti jačanju svijesti o važnosti mira

Obilježena godišnjica 105. motorizovane brigade: Ponosni smo što su imena naših branilaca časna

Obilježena peta godišnjica ubistva policijskog službenika FUP-a Mahira Begića

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom