Kultura     | 31.10.2018. 10:51 |

Knjižnica Ljubuški bogatija za 200 novih članova

FENA Saopćenje

LJUBUŠKI, 31. listopada (FENA) - Mjesec listopad obilovao je brojnim aktivnostima Knjižnice Ljubuški, koje su doprinijele povećanju broja njezinih članova.

Naime, povodom Međunarodnog dana starijih osoba, za ljubuške umirovljenike upriličeno je tradicionalno druženje obogaćeno prigodnim predavanjem, glazbom i besplatnim učlanjivanjem.

Ujedno, tijekom cijelog listopada trajala je tradicionalna akcija „Čitaj i ti“, u okviru koje su učenici trećih razreda osnovnih škola s područja općine Ljubuški, kolektivno u pratnji svojih učitelja, posjetili knjižnicu, pobliže se upoznali s njenim blagodatima te se besplatno učlanili.

Po okončanju navedenih akcija, Knjižnica Ljubuški postala je bogatija za 200 novih članova.

"Ujedno, izuzev porasta broja članova, u listopadu se povećao i knjižni fond Knjižnice Ljubuški zahvaljujući brojnim donacijama naših članova, kojima se još jedanput zahvaljujemo", priopćili su iz te knjižnice.

Također, izrazili su uvjerenje kako će njihove brojne predstojeće aktivnosti do konca tekuće godine rezultirati dodatnim povećanjem članova.

Naime, Knjižnica Ljubuški pripremila je za svoje članove besplatan tečaj crtanja i slikanja, potom tečajeve engleskog jezika i informatike, a za sve ljubitelje lijepe pisane riječi, izuzev susreta čitateljskih klubova, nekolicinu promocija knjiga, književnih večeri, tribina i drugo.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Dan otvorenih vrata u Gradskoj knjižnici Novi Travnik

HKD Napredak predstavio 'Fojničku škrinju' i 'Kulu od karata zlata'

Radionica kreativnog pisanja i proze u Knjižnici Ljubuški

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana