Ekonomija     | 23.10.2018. 11:26 |

Naredno izdanje PRO PR konferencije okupit će stručnjake iz cijele regije

FENA Saopćenje

SARAJEVO/ZAGREB, 23. oktobra (FENA) - Organizacijski odbor PRO PR konferencije objavio je danas službeni program 17. izdanja ove međunarodne konferencije za odnose s javnošću, koja će biti održana od 10. do 13. aprila 2019. godine u Selcu (hotel Katarina).

Kako je najavljeno, ovaj će skup ugostiti više od 200 komunikacijskih stručnjaka iz cijele regije s kojima će bogata znanja i iskustva podijeliti ugledni domaći i strani stručnjaci.

Između ostalih, u radu konferencije sudjelovat će - Patrick Harrison, bivši glasnogovornik  princa od Walesa te direktor reputacijskog menadžmenta i strateških odnosa s medijima u Weber Schandwicku, Laura Garcia, predsjednica FIBEP-a, Svetlana Stavreva, predsjednica IPRA-e, Marcelo Risi, šef komunikacija u Svjetskoj turističkoj organizaciji, Raymond Frenken, voditelj komunikacija i DOP-a u Europskoj bankovnoj federaciji te Oliver Faust, dopredsjednik Renault grupacije za društveno odgovorno poslovanje i direktor Fondacije Renault.

Istodobno, pozitivne primjere iz prakse predstavit će i hrvatski stručnjaci - Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društveno odgovornog poslovanja u 'Ericsson Nikoli Tesli', Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija u Heinekenu Hrvatska, te Dario Gabrić, voditelj ureda korporativnih komunikacija u Erste & Steiermaerkische banci.

Konferencija će se održati pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice, Hrvatske udruge za odnose s javnošću te krovnog svjetskog udruženja za odnose s javnošću (IPRA-e).

U sklopu 17. PRO PR konferencije, organizirat će se i osma po redu svečana dodjela priznanja PRO PR Awards, koja su namijenjena pojedincima koji su svojim radom doprinijeli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću.

Kako je ranije objavljeno, dobitnik priznanja u kategoriji PRO PR Infigo Award je Marjan Novak, ugledni slovenski medijski stručnjak, urednik i novinar.

Imena dobitnika u kategorijama PRO PR Awards, PRO PR Vision City i PRO PR Vision Manager bit će objavljena početkom januara 2019. godine.

 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Završena Međunarodna konferencija 'Članovi parlamenata i vjerski lideri za mir i suživot'

Šumarski fakultet organizira međunarodnu konferenciju o održivom gospodarenju šumama

Otvorena Međunarodna znanstveno-stručna konferencija 'PR, Media & Sports Days' (VIDEO)

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo