Stranačke aktivnosti     | 22.10.2018. 16:48 |

Priopćenje za javnost Hrvatske liste za Livno

FENA Saopćenje

Hrvatska lista za Livno vas poziva na press konferenciju, koja će se održati 24.10.2018., u Hotelu Park, s početkom u 11.00 sati.

 Tema konferencije je montiranje kaznenih i prekršajnih prijava za progon svih Srba iz Livna i zabranu njihova zapošljavanja od strane policije i pravosuđa u Hercegbosanskoj županiji, protiv Jakova Perkovića, predsjednika HLL-a, te zlouporaba policijskog i pravosudnog sustava u zataškavanju teških kaznenih djela u Hercegbosanskoj županiji.

 Hrvatska lista za Livno javno poziva gospodina Iliju Jakića, ravnatelja (komesara) Policije K10, Vasu Marinkovića, glavnog tužitelja, Niku Cvitanovića, predsjednika Općinskog suda u Livnu i Nedima Begića, predsjednika Županijskog suda u HBŽ-u, da prisustvuju press konferenciji na kojoj će biti suočeni s dokazima, a u svezi montiranih optužbi protiv predsjednika HLL-a i prikrivanju korupcije i kriminala u kojem su sudjelovali neki dužnosnici policije i pravosuđa.

 

 Livno, 22. listopada 2018.                                                 Jakov Perković, predsjednik HLL-a

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

HLL

Vezane vijesti

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu