Bosna i Hercegovina     | 19.10.2018. 11:42 |

Kod dvojice Čitlučana pronađena droga

FENA Saopćenje

MOSTAR, 19. listopada (FENA) - Prilikom pretresa kuća dvojice Čitlučana policija je u četvrtak pronašla oko kilogram marihuane i jednu zračnu pušku, doznaje su u petak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).  

Policija je kod M.J. (1964.) pronašla i izuzela oko pola kilograma biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, više komada izlomljenih dijelova biljaka na sušenju i jednu zračnu pušku, a kod I.J. (1955.) također oko pola kilograma biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Pretres su po naredbi Općinskog suda Čitluk, izvršili djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a, uz potporu postrojbe za potporu MUP-a, te policijskih postaja Mostar-Jug i Mostar-Centar.

Istog dana, oko 9,55 sati PU Mostar obratili su se D.K.(1996.), J.M.(1996.) i D.D.T.(1997.), svi iz Mostara, koji su prijavili da su ih na Trgu Musala u tom gradu fizički napale tri nepoznate muške osobe.

 Tom prilikom teške ozlijede zadobio je D.K., dok je D.D.T. lakše ozlijeđen.

O svemu su odmah upoznati djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a koji poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Uprava policije MUP-a TK oduzela 70 kilograma droge

Zastupniku u Saboru KSB-a zapalili automobil

Uhićen muškarac koji je kod bolnice u Mostaru pacijentima na odvikavanju prodavao narkotike

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo