Regija     | 17.10.2018. 09:19 |

67-godišnji branitelj iz Šibenika dobrovoljno se predao policiji

FENA Agencije

ŠIBENIK, 17. listopada (FENA) - Branitelj, u dobi od 67 godina, koji se utorak rano popodne zaključao u kući u Zadarskoj ulici u centru Šibenika i prijetio samoubojstvom, dobrovoljno je izašao iz kuće u srijedu oko 4,20 sati i predao se policiji, potvrdila je u srijedu ujutro glasnogovornica šibenske policije Marice Kosor te dodala kako je muškarcu pružena pomoć u šibenskoj bolnici.

 "Vezano za jučerašnji događaj u Šibeniku u Zadarskoj ulici obavještavamo vas da je 67-godišnjak noćas, 17. listopada u 4,20 sati dragovoljno izašao iz kuće i predao se policiji, nakon čega mu je pružena liječnička pomoć u bolnici", priopćeno je iz šibenske policije u srijedu ujutro. 

Muškarac se u kuću zaključao u utorak nešto prije 13 sati, a cijeli dan i cijelu noć trajali su pregovori dok su djelatnici Hitne pomoći dežurali ispred kuće. U utorak navečer u Zadarsku ulicu u Šibeniku došla je i jedinica specijalne policije iz Splita, javlja Hina. 

Cijelo vrijeme 67-godišnjak je komunicirao s policijom, liječnicima i članovima obitelji, a intervenirali su i predstavnici šibenskih braniteljskih udruga.

Sin 67-godišnjaka novinarima je kazao kako teška situacija u obitelji traje već neko vrijeme, ali kako njegov otac nije opasan za okolinu.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Hrvatska: Šest Rafalea sletjelo u Veliku Goricu

Hrvatska: Ukrajinac (22) osumnjičen za ubojstvo sunarodnjaka u Slavonskom Brodu

Split: Izložba "Marko Marulić i Split - zajedničkih 500 godina"

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu