Magazin     | 15.10.2018. 09:28 |

Uspješno završen prvi 'Oktoberfest' u Širokom Brijegu

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 15. listopada (FENA) - Prvi širokobriješki "Oktoberfest", koji je okupio brojne ljubitelje piva, glazbe i bavarske hrane, završen je u nedjelju.

Dašak najpoznatijeg svjetskog pivskog festivala mještanima je donio Garden Summer Bar u Širokom Brijegu, a kako su organizatori ranije priopćili, posjeta prvom širokobriješkom pivskom festivalu bila je velika. 

- Ljudima u Širokom Brijegu i našim gostima trebalo je nešto poput ovog festivala. Mnogi bi htjeli posjetiti originalni Oktoberfest, ali znamo da nisu u mogućnosti pa smo htjeli donijeti dašak tog festivala u Široki Brijeg – kazali su u izjavi za Fenu organizatori festivala. 

Festival je počeo u petak nastupom banda "Dva i po čo'eka", potom je prisutne u subotu zabavljao band "45 ⁰ C", a svojim nastupom u nedjelju "Mokarski tamburaši" zatvorili su festival.

Gosti su mogli uživati u pivskim kućicama te svjetskim i domaćim pivima, a u ponudi su bile i originalne njemačke slastice koje se poslužuju na Oktoberfestu. 

Inače, Oktoberfest je najpoznatiji pivski festival na svijetu koji se održava u Njemačkoj, a tradicionalno bilježi visoku posjećenost i popularnost te je jedan od zaštitnih znakova piva općenito.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Članovi udruge „Korektiv“ uređuju bunker s pogledom na Široki Brijeg

Usvojen rebalans proračuna Grada Širokog Brijega

Povećana energetske učinkovitosti zgrade Područne škole Rasno

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom