Stranačke aktivnosti     | 11.10.2018. 18:51 |

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

FENA Saopćenje

Savez za pobjedu smatra da nema nikakve potrebe da Republičko javno tužilaštvo poziva novinara-blogera Slobodana Vaskovića na saslušanje u svojstvu svjedoka u ovom predmetu, jer je Vasković mjesecima pisao o ovom ubistvu, iznoseći brojne dokaze koji ukazuju na to da je vrh Ministarstva unutrašnjih poslova RS umiješan u ovaj zločin.

Savez za pojedu poziva Republičko javno tužilaštvo da što prije provjeri Vaskovićeve navode. Podsjećamo da Vasković mjesecima piše i iznosi dokaze o ubistvu Davida Dragičevića, a da Republičko javno tužilaštvo i dalje ćuti o ovom zločinu i ne odgovara ni na jedno pitanje koje im je upućeno.

Republičko javno tužilaštvo ne treba da saslušava novinare niti da ih privodi. Republičko javno tužilaštvo treba konačno da kaže ko je i zašto ubio Davida Dragičevića. Ukolio to ne urade, a rokovi za to su davno istekli, postaće direktni saučesnici u ubistvu Davida Dragičevića.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopštenje za javnost Savez za pobjedu

Saopćenje za javnost Savez za pobjedu

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom