Bosna i Hercegovina     | 11.10.2018. 10:07 |

Čavara na donatorskoj večeri Nogometnog kluba 'Busovača'

FENA Saopćenje

BUSOVAČA, 11. listopada (FENA) - U prigodi obilježavanja 70. obljetnice postojanja Nogometnog kluba "Busovača" u hotelu "Tisa" u tom gradu sinoć je upriličena donatorska večera "Plava noć".

- Važno je da smo u zajedništvu, da slavimo 70 godina postojanja NK 'Busovača'. Želim čestitati i zahvaliti svima onima koji su u ovih 70 godina ugradili dio sebe na bilo koji način. Vjerujem da svi mi koji smo se okupili na ovoj večeri istinski podupiremo da nogometni klub živi i da će živjeti još mnogo godina i kad nas ne bude - poručio je tom prigodom predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, pod čijim pokroviteljstvom je i upriličena donatorska večera.

Predsjednik Uprave NK "Busovača" Josip Mravak zahvalio je svima na dolasku i na potpori, koji su na bilo koji način pridonijeli uspješnom radu i djelovanju ovog Nogometnog kluba i u realizaciji donatorske večere.

- Sama ideja Plave noći je na 70. godišnjicu postojanja NK 'Busovača' će se zasigurno održavati i sljedećih godina ovdje u Busovači. Hvala svima vama koji ste svojim dolaskom dali potporu našem nogometnom klubu, jer kupovinom ulaznice pomogli ste radu kluba - kazao je Mravak, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Čavara posjetio crkvu i Papinski hrvatski zavod sv. Jeronima u Rimu

Čavara: Važnost saradnje država u regionu Mediterana u vrijeme promjena geopolitičkih odnosa

Čavara i Vujičić posjetili Ambasadu BiH u Parizu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo